Az új 308 SW vonalainak egyszerűsége, kiegyensúlyozottsága és lendületessége természetes eleganciát kölcsönöz ennek az elképesztően tágas belső térrel rendelkező modellnek.

Új Peugeot 308 SW bővebben >>

Új Peugeot 308 SW katalógus >>

Új Peugeot 308 SW árlista >>

A Peugeot formatervezői és mérnökei egy merész, intuitív és modern autót alkottak meg letisztult és elegáns formatervvel.
Az új Peugeot 308 egészen különleges helyet kínál a vezetőnek, mely külön elnevezést is kapott: Peugeot i-Cockpit.

Új Peugeot 308 bővebben >>

Új Peugeot 308 katalógus >>

Új Peugeot 308 árlista >>

Ismerje meg a Peugeot 2008-at!

A Peugeot első városi crossover modellje, a 2008, az élet élvezetére, a pillanatok megélésére csábít! Egyedi design, elegancia és élénkség a 2008 stílusának fő jellemzői. Kompakt, tágas és jól variálható, így a városi kószálás mellett, hosszabb utak méltó társa is lehet, családdal, barátokkal egyaránt. Élje át a Peugeot 2008 nyújtotta különleges vezetési élményt ennek a különleges autónak a fedélzetén

Peugeot 2008 bővebben >>

Peugeot 2008 katalógus >>

Peugeot 2008 árlista >>

 

 

 

 

 

Stílusos és elegáns 

A kivételes elegancia végre bárki számára elérhető, ne érje be kevesebbel! A 301 a márka legfrissebb stílusjegyeit vette át, erőteljes és dinamikus karakterét a lendületes vonalak és a nagy felületek határozzák meg, hozzájárulva a nagyvonalúság, a szilárdság és a minőség hatásához. A 301 erőteljes eleje, elnyúló oldalvonalai kivételesen tágas belső teret rejtenek. A krómdíszítések (Allure-változatnál) tovább hangsúlyozzák az autó eleganciáját. Az élet a 301 fedélzetén utazva nemcsak kellemesebb... de szebb is! 
 
 
 
 
 
 

Személygépjárművek

A Peugeot 107 igazi kis oázis a városi nyüzsgés sűrűjében. Kényelme és eleganciája révén élmény vele a városi autózás. Élettel teli, sziporkázó, vidám kis autó, a város igazi szülötte, a környezet védelmezője. Takarékos motor, kellemes vezethetőség és alacsony fenntartási költségek jellemzik.

Peugeot 107 bővebben >>

Peugeot 107 katalógus >>

Peugeot 107 árlista >>

 

 

 A modellhez kapcsolódó cikkek:

Új 107 - annyira aranyos!

107 - a legmegbízhatóbb autók egyike

Egy autó, mely egyszerre karakteres, harmonikus sportkupé, és autentikus , játékos, elegáns kabrió. A CC úttörõjének számító Peugeot úgy adaptálta, fejlesztette a mai kor ízléséhez ezt a koncepciót, hogy az eredeti CC-szellemiség nem szenvedett csorbát.

Peugeot 207 CC bővebben >>

Peugeot 207 CC katalógus >>

Peugeot 207 CC árlista >>

 

Természeténél fogva tökéletes.

Az új Peugeot 308-ban mindent az egyensúly és az egyenértékűség jellemez. Kiegyensúlyozott dimenziók: a kecses külső tágas belső teret rejt magában. A 308 megalkotását különleges odafigyelés kísérte: a tesztpadon végzett próbák, a tartóssági tesztek kritérium rendszere még szigorúbb lett, és a 308 kereskedelmi forgalomba hozatala előtt a tesztelési időszakot 2 000 000 kilométerre emelték fel annak érdekében, hogy önnek a legkiválóbb gyártási minőséget biztosíthassuk.

Peugeot 308 bővebben >>

Peugeot 308 katalógus >>

Peugeot 308 árlista >>


 

A modellhez kapcsolódó cikkek:

- 308 - a legmegbízhatóbbak egyike

- Megújul a 308

 

 

A 308 CC egy kabrió, melyben egyesül a márka összes tudáskincse, amit a nyitható merevtetős autók területén szerzett. Ez egy CC négy valós hellyel, a 308 modell leginnovatívabb fejlesztéseivel (oldalsú fejlégzsák, nyakmelegítő rendszer, fényfüggöny), a Peugeot legmagasabb szakmai tudásával. Ez a kabrió minden évszakban rendelkezésünkre áll. Csúcstechnológiát képviselő HDi és THP motorokkal kapható. 

Peugeot 308 CC bővebben >>

Peugeot 308 CC katalógus >>

Peugeot 308 CC árlista >>

·     

 

A megújult Peugeot 3008 „crossover” sokoldalú modell, a szabadidő-terepjáró (SUV), az egyterű autó (MPV) és a lejtős hátú modell keresztezéséből jött létre.

Megújult Peugeot 3008 bővebben >>

Megújult Peugeot 3008 katalógus >>

Megújult Peugeot 3008 árlista >>

A Peugeot 3008 HYbrid4 első ízben kombinálja a dízel- és az elektromos hajtáselőnyeit: környezetkímélő összkerékhajtás, könnyen uralható erő,nagyfokú biztonság, variálhatóság és újszerű vezetési élmény,környezettudatos felelősségvállalás.

Megújult Peugeot 3008 HYbrid4 bővebben >>

Megújult Peugeot 3008 HYbrid4 katalógus >>

Megújult Peugeot 3008 HYbrid4 árlista >>

Az 5008 olyan kivételes modularitással rendelkező kompakt egyterű, amely remekül ötvözi a sokoldalúságot a stílusossággal. Legújabb technológiájú, minden igényt kielégítő biztonsági felszereltsége mellett kiváló menetdinamikai tulajdonságai biztosítják, hogy Ön bátran neli merjen vágni bármilyen hosszú útnak. A tökéletes vezetési élmény és az utasok biztonsága garantált.

Peugeot 5008 bővebben >>

Peugeot 5008 katalógus >>

Peugeot 5008 árlista >>

Az új Partner Tepee igazi családi egyterű autó. Kifejező, modern, dinamikus stílusa felfedezésre, kalandra csábít. Egyedi személyisége könnyed, harmonikus vonalaiban ölt testet. Belső terének kényelme utazásra csábít, praktikuma a vezetés élményéhez járul hozzá, innovatív felszereltségében pedig minden utas örömét lelheti. A Partner Tepee vakációra hív, friss levegőre, ismeretlen tájak felfedezésére csábít egész évben...

Tágas, 7 személyes változatban is kapható!

Peugeot Partner Tepee bővebben >>

Peugeot Partner Tepee katalógus >>

Peugeot Partner Tepee árlista >>

A modellhez kapcsolódó hírek:

Megújult a Peugeot Partner!

 

Az utazási szakértő
Az Expert Tepee alkalmazkodik az Ön igényeihez, legyen szó családi vagy csoportos utazásról: választható 5 vagy 9 személyes, rövid vagy hosszú változatban. Elegáns, mint minden Peugeot, széles motorválasztéka, kiváló úttartása, világos utastere, kényelme, valamint aktív és passzív biztonsága napról napra kifejezi majd az Ön egyéniségét és dinamizmusát.

Peugeot Expert Tepee bővebben >>

Peugeot Expert Tepee katalógus >>

Peugeot Expert Tepee árlista >>

Több, mint megvalósult koncepcióautó: az PEUGEOT RCZ új fejezetet nyit a PEUGEOT “életstílus-autóinak” történetében. Kifejező és innovatív stílusa, dinamikus és környezetkímélő motorjai , vezetésének élménye minden eddiginél erősebb érzelmekkel telített jövőt vetít a 200 éves történelemre visszatekintő Peugeot elé.

Peugeot RCZ bővebben >>

Peugeot RCZ katalógus >>

Peugeot RCZ árlista >>

A modellel kapcsolatos cikkek:

- Az év autója 2011 Japán - különdíj

- Playboy  - 2011 Év autója

Minőség, purizmus, hatékonyság... Az új Peugeot 508 megtestesíti a  márka új önkifejezését a túraautók kategóriában...
Az 508 erőteljes design-ja és érzelmi hatása a következőkkel párosul: újgenerációs e-HDi és HYbrid4 technika, áramvonalas, rangos és dinamikus megjelenés; érzékelhető minőség és magas utastéri komfort; páratlan vezethetőség, amely a márka nagyfokú tapasztalatán alapul.

Tudjon meg többet a Peugeot 508-ról:
 
 
 
 
Állítsa össze saját autóját!
 
 
 
Árlista:
 
A modellhez kapcsolódó cikkek:
 
 
 

Haszongépjárművek

A 208 VAN a 207 VAN modellt váltja a Peugeot haszongépjármű kínálatában.
Ez nem csupán egy egyszerű stílusváltás, hiszen a 208 VAN elődjéhez képest számos előnnyel rendelkezik: csaknem 100 kilóval könnyebb lett a 207-nél, ennek megfelelően kevesebbet fogyaszt és kevesebb CO2-ot bocsát ki, optimalizálták az üzemeltetési költséget, és különösen nagy figyelmet fordítottak a biztonságra.
1 m3-es raktere kisebb tömegű árúk szállításásra ideális. Optimális úttartása révén a 208 VAN országúton precíz, városban jól manőverezhető, utóbbit kis fordulóköre is elősegíti.

Peugeot 208 Van bővebben >>

Peugeot 208 Van katalógus >>

Peugeot 208 Van árlista >>

A Bipper kínálta fő termékelőnyök : kompaktság és gazdaságosság.
A Bipper előnyös kis mérete mellett optimalizált belső teret és könnyed hozzáférhetőséget biztosít. Könnyű karbantartás jellemzi, és takarékos HDi motorjának köszönhetően költségkímélő üzemben tartás is.


Peugeot Bipper bővebben >>

Peugeot Bipper katalógus >>

Peugeot Bipper árlista >>

Aki meglátja a Peugeot Partnert, rögtön tudja, hogy többről van szó, mint egy egyszerű haszonjárműről. Ezeket a modelleket kifejezetten az Ön tevékenységéhez és a bentülők örömére tervezték! Hogy igényeinek minél jobban megfeleljünk, a kínálatban kétféle hasznos terhelés és háromféle motorizáció található. Így Ön biztosan megtalálja azt a Partnert, amely tökéletesen megfelel igényeinek. Bármelyikre is esik választása, biztosan megtalálja benne azokat az erényeket, amelyek minden Peugeot-t jellemeznek: a stílust, a gyakorlatias szellemet, a dinamizmust és az újító szellemiséget.

Peugeot Partner bővebben >>

Peugeot Partner katalógus >>

Peugeot Partner árlista >>

 

Haszongépjárműve tulajdonképpen megtestesíti vállalkozását: hirdeti, jelzi, reprezentálja azt, és annak tulajdonosát. Hogy igényeinek minél inkább megfeleljen, a Peugeot széles körű termékskálát dolgozott ki. Válassza ki belőle az Önnek legmegfelelőbbet!

Hogy a lehető legtöbb felhasználási területnek megfeleljen, az Expert furgon kétféle hosszúságban (4,80 és 5,13 m) és kétféle magasságban választható (1,94 és 2,27 m hagyományos felfüggesztés esetén, illetve 1,90 és 2,20 m-re csökkentve pneumatikus felfüggesztéssel). A hasznos hossz 2,26 és 2,56 m, változattól függően.

Peugeot Expert bővebben >>

Peugeot Expert katalógus >>

Peugeot Expert árlista >>

A modellhez kapcsolódó hírek:

Új Peugeot Expert

Egy jó haszonjárműnek meg kell felelnie az egyes szakmákban felmerülő egyedi igényeknek. Ezért nem egy, hanem sokféle Boxer létezik, amelyek között Ön biztosan megtalálja az ideális változatot.


Peugeot Boxer bővebben >>

Peugeot Boxer katalógus >>

Peugeot Boxer árlista >>